Gezocht: beoordelaars (ondernemers)

Voor onze ‘Be a Businessman markt’ zijn we op zoek naar ondernemers die de ondernemingsplannen van onze vmbo-t eindexamenleerlingen beoordelen.

Op maandag 6 december organiseren wij een beoordelingsmarkt voor de ‘Be a Businessman’ ondernemingsplannen. Onze vmbo-t eindexamenleerlingen zijn dan klaar om hun uitgewerkte ondernemingsplan aan de ‘jury’ (max 15 min ) zo overtuigend mogelijk uit een te zetten. Ook zijn zij voorbereid op verhelderende vragen van uw kant.

Voor deze opdracht in de werkelijkheid hebben wij uw hulp nodig. Heeft u een onderneming of heeft u op een andere manier de expertise in huis om leerlingen op hun ondernemingsplan te beoordelen en bent u beschikbaar op onderstaand moment? Geeft u zich dan op bij paulinegriffioen@ijburgcollege.nl.

Wij vragen uw hulp gedurende Be Businessman finale op maandag 6 december tussen 14.00 – 14.50 uur. Uw rol is dat u naar de uitleg per directeurschap van het ondernemingsplan luistert en de leerlingen van feedback voorziet middels een beoordelingsrubriek die u van ons krijgt .

Locatie: IJburg College, Deelschool 2A