Buurtrestaurant

Buurtrestaurant

Inhoud

Over het Buurtrestaurant

Menu

Kosten en betaling

Reserveren

Openingsdagen- en tijden

Prijsvraag

Thema's en activiteiten 

Samenwerking met Dynamo

Over het Buurtrestaurant

Ons Buurtrestaurant is een plek voor ontmoeting en waar onze leerlingen, medewerkers en buurtbewoners terecht kunnen voor een betaalbare maaltijd. Het is ook een plek waar leerlingen en buurtbewoners met passie en kennis van koken aan de slag kunnen en waar zij hun talent hiervoor kunnen ontdekken, competenties kunnen ontwikkelen en inzetten.

Wegens succes zijn we vanaf november twee dagen per week geopend. Op de dinsdag- en woensdagavond. Het buurtrestaurant wordt op dinsdag gerund door de vrijwilligers van Dynamo en op woensdag wordt het gerund door onze leerlingen. Zij koken samen met een docent en vrijwilligers en serveren de gerechten.

     


Menu

Het menu bevat toegankelijke, verantwoorde en met zorg bereide maaltijden voor een lage prijs.

Het menu verschilt per week en bestaat vaak uit een voor,- hoofd- en nagerecht*.

Dinsdag 24 mei
Het menu wordt op korte termijn bekend gemaakt. 

*Onze gerechten kunnen bestaan uit vlees of vis. Wil je liever een vegetarisch gerecht, dan kun je dit doorgeven tijdens je reservering.

Dranken
Op tafel staat water klaar. Dit is bij de prijs inbegrepen. Daarnaast is het mogelijk om fris en koffie/thee te bestellen.
We schenken geen alcohol.


Kosten en betaling

De maaltijd kost € 5,-. Je kunt ter plekke met cash of pin betalen.


Reserveren

Je kunt tot een dag van te voren reserveren via 020 – 495 22 77 en buurtrestoijtje@gmail.com


Openingsdagen- en tijden

Het Buurtrestaurant is op dinsdag (wekelijks) en woensdag (maandelijks) geopend van 17.30 – 19.30 uur. Het eerste gerecht wordt om 18.00 uur geserveerd.


Prijsvraag

Wat wordt de naam van het Buurtrestaurant? Wat is jouw idee? De deadline voor de inschrijvingen is inmiddels verstreken. We maken de winnende naam gauw bekend!


Thema's en activiteiten 

We koppelen zo nu en dan thema’s en activiteiten aan onze programmering van het buurtrestaurant. Op die avonden kun je na je maaltijd meedoen aan een debat over een spraakmakend onderwerp, genieten van een optreden of zelf dansen in de theaterzaal. Of je kunt deelnemen aan een sportactiviteit in onze sporthal.

Kijk hier de programmering van IJBC in de Buurt.


Samenwerking met Dynamo

Het buurtrestaurant is een samenwerkingsproject met Dynamo.

Je kunt Dynamo volgen via Facebook Dynamo IJburg en Zeeburgereiland.