Buurtrestaurant

Buurtrestaurant

Ons buurtrestaurant is een plek voor ontmoeting en waar onze leerlingen, medewerkers en buurtbewoners terecht kunnen voor een betaalbare buurtmaaltijd. Het is ook een plek waar leerlingen en buurtbewoners met passie en kennis van koken aan de slag kunnen en waar zij hun talent hiervoor kunnen ontdekken, competenties kunnen ontwikkelen en inzetten.

Menu
Het menu bevat toegankelijke, verantwoorde en met zorg bereide maaltijden voor een lage prijs. De gerechten worden samengesteld en klaargemaakt door vrijwilligers uit de buurt en onze leerlingen.

Afhaalmaaltijden
In verband met de corona-maatregelen zijn we voorlopig alleen geopend voor afhaalmaaltijden. Zodra het kan ontvangen we graag iedereen in ons restaurant.

Bestellen en afhalen
In april/mei verschijnt hier meer informatie over het menu, bestellen en afhalen.

Data
Op dinsdag 20 april starten we met een kleinschalige try-out voor een select gezelschap.

Vanaf 18 mei zijn we wekelijks geopend op de dinsdagavond.

Thema’s en activiteiten 
We koppelen zo nu en dan thema’s en activiteiten aan onze programmering van het buurtrestaurant. Op die avonden kun je na je maaltijd meedoen aan een debat over een spraakmakend onderwerp, genieten van een optreden of zelf dansen in de theaterzaal. Of je kunt deelnemen aan een sportactiviteit in onze sporthal.

Update: in verband met corona-maatregelen is onze programmering nog niet volop actief. We hopen hier z.s.m. mee te kunnen starten.

Dynamo
Het buurtrestaurant is een samenwerkingsproject met Dynamo.