Open dagen en lesjesmiddagen

Open dagen en lesjesmiddagen

Inhoud

De IJBC Experience

Lesjesmiddag vwo/havo/vmbo

Bijeenkomsten gemist of wil je meer informatie?

De open dagen zien er dit jaar anders uit. Vanwege de corona-maatregelen organiseren we dit jaar geen reguliere open dagen, maar coronaproof IJBC Experiences en lesjesmiddagen.


De IJBC Experience

De IJBC Experiences hebben plaatsgevonden op 27 januari (vwo/havo) en op 10 februari (vmbo). Aanmelden voor deze IJBC Experiences is daarom helaas niet meer mogelijk. Heb je het gemist of heb je na je bezoek nog vragen? Bekijk dan de IJBC Experience pagina of neem contact met ons op.

Als de corona-ontwikkelingen het toelaten dan organiseren we in maart nog een fysieke bijeenkomst in de school. Iedereen die zich heeft aangemeld voor de IJBC Experience wordt hierover op de hoogte gebracht. Hou ook onze website in de gaten.


Lesjesmiddag vwo/havo/vmbo

Tijdens een lesjesmiddag kun je een paar échte IJBC-vakken volgen. De online lesjesmiddagen hebben plaatsgevonden op 16 en 17 februari. Heb je het gemist of heb je na je bezoek nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Als de ontwikkelingen het toelaten zullen wij in maart ook lesjesmiddagen in de school aanbieden. Iedereen die zich heeft aangemeld voor de lesjesmiddag wordt hierover op de hoogte gebracht. Hou ook onze website in de gaten.


Bijeenkomsten gemist of wil je meer informatie?

Het IJburg College organiseert verschillende bijeenkomsten om jou zo goed als mogelijk te informeren over onze school. Heb je een bijeenkomst gemist of heb je na je bezoek nog vragen? Bekijk dan onze Groep 8 of IJBC Experience pagina of neem gerust contact met ons op.

Groep 8 pagina

IJBC Experience