Afgelopen woensdag was het zo ver, het schoolfeest in de PANAMA voor de Bovenbouw leerlingen van IJburg College 1. Leerlingen uit vmbo 4, havo/vwo 5 en 6 kwamen helemaal in stijl naar de Panama. 'Black & White with a touch of glitter' was de dresscode. Door de geweldige organisatie van Luna Soesman en de gastvrijheid van de PANAMA werd het een fantastisch mooi feest. Wij zijn hen zeer dankbaar. 

 
De voetjes gingen van de vloer en er was volop plezier. Vier verschillende DJ's maakten de avond tot een succes. Bekende nummer kwamen voorbij waarop leerlingen volop meezongen en los gingen op de dansvloer.
 
Panama is een geweldige locatie. Het was prachtig mooi versierd van binnen. Helemaal in de stijl van de dresscode. Glitter gordijnen, zwarte en witte ballonen overal en een ballonnen boog bij binnenkomst.
Mede dankzij Luna Soesman, PANAMA, docenten van het IJburg College, de vier geweldige DJ's, de beveiliging, het vrolijke barpersoneel en alle andere mensen die hebben meegeholpen hebben wij onze enthousiaste leerlingen een geweldig schoolfeest kunnen aanbieden. Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond en doen dit graag nog eens over in de PANAMA!