Ook dit jaar heeft het IJburg College meegedaan aan de LAKS-monitor.

 

De LAKS-monitor is een onderzoek naar de tevredenheid van scholieren in het voortgezet onderwijs. Dit onderzoek wordt elke twee jaar gehouden door het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS). Aan de LAKS-monitor 2016 deden meer dan 100.000 scholieren mee.(Bron: http://www.laks-monitor.nl)

 

Resultaten

Zowel IJburg College 1 als IJburg College 2 scoort in de resultatenoverzichten (klik rechtsonder op de afbeelding voor een grotere weergave)) gemiddeld een 6,4 als rapportcijfer op een schaal van 10. Dit cijfer komt overeen met het landelijk gemiddelde. In de instellingsrapportages scoort zowel IJburg College 1 als IJburg College 2 hoog op het gebied van de veiligheid op school.

 

IJburg College 1

 

                                           

 

Uit de resultaten van de Instellingsrapportage van IJburg College 1 (klik linksboven op de afbeelding voor een grotere weergave) komt naar voren dat wij naar het gaat over veiligheid op school een 4,7 scoren op een schaal van 5. Hier zijn wij dan ook zeer tevreden mee. De cijfers in de rechterkolom zijn gebaseerd op een vijfpuntsschaal. 

 
IJburg College 2

 

                                           

 

Uit de resultaten van de Instellingsrapportage van IJburg College 2 (klik hierboven op de afbeelding voor een grotere weergave) komt naar voren dat wij naar het gaat over veiligheid op school een 4,5 scoren op een schaal van 5. Hier zijn wij dan ook zeer tevreden mee. De cijfers in de rechterkolom zijn gebaseerd op een vijfpuntsschaal.