Hieronder staat de brief zoals is verzonden door de firma iDEALnet naar alle ouders/verzorgers van leerlingen waarvan het op 21 juli 2016 bekend was dat ze in het nieuwe schooljaar 2016-2017 bij het IJburg College een iPad nodig hebben en die er tot nu toe nog geen nodig hadden.

 

Mocht u de brief niet hebben ontvangen, dit kan als uw e-mailadres bijvoorbeeld niet goed in Magister heeft gestaan,  neemt u dan contact op met de helpdesk van iDEALnet: http://www.idealnet.nl/helpdesk

 

In de brief zoals verzonden door iDEALnet staat ook een unieke kortingcode die EUR 10,- waard is bij de aanschaf van een iPad Air 2 64GB WiFi only als u die in één keer betaald. Als u kiest voor koop met afbetaling zit deze 10,- korting al verwerkt in het aanbod.

 

--

 

 

 

Beste ouders/verzorgers,

 

Zoals vermeld in de informatiegids en aangegeven op de open avonden, maakt het IJburg College bij haar lessen gebruik van een iPad. Het IJburg College is een school waar geen boeken hoeven te worden gehuurd of te worden aangeschaft. Het is wel noodzakelijk om een goede iPad aan te schaffen die minimaal 4 leerjaren gebruikt kan worden. De minimale specificaties zijn: iPad Air2 64GB.

 

Het IJburg College heeft een gerenommeerde partij gevonden die de benodigde iPad voor € 464,32 inclusief extra € 10,- korting, kan leveren (dit is exclusief beschermingshoes en verzekering gedurende 48 maanden), desgewenst met de mogelijkheid van termijnbetaling tegen gunstige voorwaarden. Uitlevering geschiedt op school en betaling door middel van automatische incasso. Voor deze financiering geldt geen BKR-toetsing of registratie.

De iPad kan ook in één keer afbetaald worden, met de optie voor een hoes en verzekering, hierover wordt u geïnformeerd in de educatiestore. 

 

Nu zullen er onder u ongetwijfeld velen zijn die al een iPad in bezit hebben. Het IJburg College raadt u ook in een dergelijk geval nadrukkelijk aan om in verband met het beheer en voldoende opslagcapaciteit voor de benodigde onderwijs-apps een iPad Air2 64GB WiFi exclusief voor schoolgebruik aan te schaffen. Ook al gaat deze mee naar huis en kan uw zoon of dochter er nadien naar eigen voorkeur zelf nog apps op installeren.

 

Wij adviseren u een iPad via onze school te bestellen en wel om de volgende redenen:

 

•          Korting op de aanschaf van de iPad door middel van collectieve inkoop

•          Mogelijkheid tot het betalen in termijnen: 48 maandtermijnen van € 15,04 (inclusief beschermhoes en verzekering gedurende 48 maanden) + eenmalige borg van € 50,- welke wordt gerestitueerd indien u na afloop besluit de iPad (in een nog goed werkende onbeschadigde staat) weer bij de school in te leveren,

•          Het IJburg College draagt € 10,- bij, welke reeds is meegenomen in de genoemde bedragen voor zowel betaling in één keer als in termijnen,

•          De school stimuleert de gedachte dat iedere leerling met dezelfde iPad werkt. Dit heeft als voordeel dat alle iPads binnen dezelfde voorwaarden kunnen worden verzekerd wat resulteert in een efficiënter proces bij defecten of andere problemen. Bijkomend voordeel is dat er geen merkkleding effect optreedt wanneer iedereen met hetzelfde type device werkt. 

•          De iPad kan vooraf geconfigureerd worden voor het gebruik van digitaal onderwijs op het IJburg College,

•          Het IJburg College verzorgt de volgende diensten:

1.         De iPad wordt opgenomen in het Device Enrollment Program (DEP), waardoor het beheer geautomatiseerd en daarmee aanzienlijk efficiënter kan worden,

2.         Alle door school voorgeschreven apps worden desgewenst zonder kosten voor de leerling op de iPad geïnstalleerd,

3.         School heeft voor calamiteiten (schade, diefstal etc.) een aantal iPads in de reserve-pool, welke, bij beschikbaarheid, ter vervanging kunnen worden ingezet.

•          De school levert een uiterste inspanning om ongemakken bij een eventueel gebrek/defect tot een minimum te beperken. 

•          De iPad is niet door het IJburg College verzekerd.

 

Bestellen:

Om te bestellen gaat u naar www.educatiestore.nl/ijburg

Er kan vanaf vrijdag 15 juli 2016 besteld worden via bovenstaande site.

 

U maakt een account aan op educatiestore.nl/ijburg door in het registratieveld een account aan te maken met uw eigen e-mailadres en zelf op te geven wachtwoord. Na het registreren van uw account ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Vervolgens kunt u inloggen op de webshop. Na inloggen moet u uw betaalwijze kiezen: direct betalen of gespreide betaling.

 

Als u kiest voor directe betaling dan gebruikt u bij de bestelling de volgende kortingscode: [#KORTINGSCODE#]

Deze kortingscode is voor eenmalig gebruik. U moet de code zelf ingeven indien u in aanmerking wil komen voor de extra bijdrage van 10,- door de school. 

 

Als u echter voor gespreide betaling kiest wordt u doorgestuurd naar de omgeving van onze partner iDEALnet. Daar moet u inloggen met onderstaande gegevens:

Uw persoonlijke gebruikersnaam:  [#GEBRUIKERSNAAM#] 

Uw persoonlijke wachtwoord:      [#WACHTWOORD#]

De iPads worden in de eerste week van schooljaar 2016-2017 op school overhandigd. Over de exacte datum ontvangt u bericht.

 

Voor vragen over de betalingsregeling en verzekering kunt u terecht bij www.idealnet.nl/helpdesk


Mocht u ondanks onze argumenten toch besluiten gebruik te willen maken van een eigen iPad dan kunt u dit melden op het volgende e-mail adres: devices@ijburgcollege.nl

 

Vriendelijke groet,

 

Nico Moen

Schoolleider bedrijfsvoering & communicatie IJburg College