Stemt allen op Marieke Coumans, onze genomineerde docent/schoolleider! Tot 6 november is dit mogelijk.
Marieke heeft de afgelopen jaren het waardevolle vak 'Mens & Identiteit' in de onderbouw gegeven! Nu is zij deelschoolleider van de onderbouw op IJburg College 2.  
Marieke is genomineerd voor de High Impact teacher prijs. Zij weet namelijk een veilig leerklimaat te creëren waardoor leerlingen groeien en trots vertellen over wat ze bijvoorbeeld op hun stage allemaal doen en leren. In het vak Mens & Identiteit bracht zij gevoelige thema’s op zo’n manier ter sprake dat leerlingen al op jonge leeftijd maatschappelijk bewust worden. En, zoals één van haar leerlingen vertelt: ‘juffrouw Marieke wist wat er bij ons thuis speelde en hield daar altijd rekening mee.’
 
Wat is dit eigenlijk voor prijs? 
High impact teachers gaan voor de relatie, zij zijn relatiegericht.Zij zijn pas tevreden als het succes van de leerling in de praktijk opgemerkt wordt, hebben regie over het leerproces en zorgen voor maximale talentontwikkeling. En dragen bij aan de persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke bewustwording van hun leerlingen. 
Het onderwijsadvies bureau Dekkers heeft het High Impact event bedacht en gelanceerd! Op 8 november vindt het High Impact Teaching Event plaats.
 
Meer info?